Fachtali, Galatà en Güvenç tekenen bij FC Oss

Het samenwerkingsverband met NEC Nijmegen betaalt zich opnieuw uit voor een speler.

Nadat recent Dominique Scholten een contract mocht tekenen bij de Ossenaren is het nu de beurt aan Karim Fachtali (21) om zijn verblijf in Oss op contractbasis te verlengen. Hij kwam dit seizoen op huurbasis in actie voor TOP Oss. Fachtali tekent een contract tot het einde van seizoen 2009-2010. De aanvaller speelde dit seizoen in 35 competitie- en play-off wedstrijden waarin hij twaalf doelpunten scoorde.

Geoffrey Galatà kwam dit seizoen in 31 competitie- en play-off wedstrijden uit voor de club. De verdediger scoorde drie doelpunten. Galatà tekent een contract voor de komende twee seizoenen bij FC Oss.

Een nieuw gezicht in Oss is Serdal Güvenç, de oudere broer van Emrullah Güvenç die reeds bij de club speelt. Serdal Güvenç is geboren op 20.05.1984 in Maaseik (België) en heeft net zoals zijn broer de Turkse nationaliteit. Serdal zal zich moeten ontpoppen als de nieuwe rechtsback van FC Oss. De speler kwam eerder uit voor Patro Maasmechelen (B) en Maaseik (B), daarna speelde hij van 2005-2007 bij Fortuna Sittard. De afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor de Turkse clubs Yeni Kirşehirspor en Akhisarspor.

Submitter:  Bron: FOK!sport