Nog geen terugkeer Ralf Schumacher

Ralf Schumacher zal tijdens de Grand Prix van Hongarije nog niet zijn rentree maken. Dat heeft zijn team Williams bevestigd.

De Duitser liep tijdens de Amerikaanse Grand Prix twee gebroken rugwervels op in een grote crash. Hij miste daarna de races in Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland, maar hoopte er in Hongarije weer bij te zijn. Hoewel het goed vooruitgaat, zal de coureur uit voorzorg nog niet rijden. Zijn toestand zal nog steeds per race worden beoordeeld.

Volgens manager Willi Weber riskeert Schumacher een einde van zijn carrière als hij te snel weer in zijn wagen stapt. "Ralf's botdichtheid is gemeten en daaruit is gebleken dat de twee gebroken rugwervels nog niet zo hard als normaal zijn. "Nog een ongeluk als op Indianapolis en Ralf zou verlamd kunnen zijn. Niemand zou dat kunnen accepteren."

Williams maakt vrijdag bekend wie Schumacher in Hongarije zal vervangen. De coureur zelf, die volgend jaar naar Toyota vertrekt, richt zich nu op een terugkeer tijdens de Grand Prix van België.