Barça eindigt met negen

Barcelona speelde gister met 0-0 gelijk bij Atletico Madrid. Cocu en Motto haalden het einde van de wedstrijd niet.

Het bekritiseerde Barcelona speelde gister in Madrid geen slechte wedstrijd. Hoewel de Catalaanse ploeg een goede eerste helft speelde was Atletico daarin gevaarlijker. Een eigen doelpunt van Barcelona verdediger Márquez werd om onbegrijpelijke redenen afgekeurd. Doordat de aanvallers van Barça droog stonden, was het bij rust 0-0.

In de tweede helft drong Atletico aan. Phillip Cocu maakte het Atletico gemakkelijker door zijn tweede geel te incasseren bij een overtreding op Kiki Musampa. Toen vervolgens Thiago Motta eveneens met tweemaal geel het veld moest ruimen, was Barcelona in last. Keeper Víctor Valdés liet daarop zien dat Barcelona nu een keeper heeft die punten pakt in plaats van ze verspeelt. In de slotfase verijdelde hij kansen van Torres en Nano (0-0).