[Up]Spelers MVV aan de muiterij

In Maastricht lijkt momenteel een piratenfilm te draaien, de spelers van MVV zijn het zat om zonder regelmatige salarisbetaling te voetballen en dreigen de club failliet te laten verklaren.

De club heeft al enkele maanden moeite om de benodigde middelen tijdig bij elkaar te hebben om de spelers uit te betalen. De spelersgroep heeft nu besloten om de druk op de clubleiding op te voeren door te dreigen met faillisement. Als de club niet voor aanstaande dinsdag het salaris van de maand maart uitkeert, zal de selectie zijn dreigement waarmaken. Vandaag werd alvast niet getraind om de eis te onderstrepen. MVV zal overigens wel morgenavond gewoon tegen Helmond Sport spelen.

12-04-03 VI
De spelers van MVV zullen geen faillisementsaanvraag doen. Coach Ron Elsen had vrijdag voor de wedstrijd met Helmond Sport een indringend gesprek met zijn spelersgroep. Hij legde uit dat zowel hij als ook het overig personeel van MVV ook geen salaris ontvingen en daarbij dat hij voor zo'n selectie niet wilde werken. De selectie kwam daardoor tot inzicht dat haar eis niet redelijk was en besloot af te zien van een dergelijke actie.