Philomena Bijlhout

En daar ging ze dan de nieuwe staatssecretaris van emancipatiezaken en familiezaken, Philomena Bijlhout, af door de zijdeur maar wel met een hele harde knal ondertussen mummelde ze nog "ik ben eerlijk geweest en heb de decembermoorden afgekeurd" natuurlijk....maar dan wel 21 jaar te laat!

Philomena is nl. een jokkebrok. In 1980 werd ze lid van de Volksmilitie van Desi Botha...pardon...Bouterse en deze Volksmilitie zou ze hebben verlaten voordat het in Suriname echt escaleerde. Niet dus zoals nu blijkt. Al vanaf het begin van de oprichting van de Volksmilitie was het mis met Desi Bouterse en kompanen, onderdrukking en intimidatie waren schering en inslag. Dat mevrouw Bijlhout zich achter deze man schaarde betekent gewoon dat ze achter zijn politiek stond en als ze niet achter deze man stond (zoals ze nu beweert) betekent dat dus dat ze een opportuniste pur sang is....lid worden om snel carrière te maken, dat deden sommige politici voorheen ook toen het fascisme in opmars kwam maar dat brak ze later dan toch echt op in de politiek. Toen ze weer terug was in Nederland deed ze het weer. Pim Fortuyn was een racist en de LPF een racistische partij (vond Philomena), maar na een goed gesprek met Pim sloeg ze om als een blad aan de boom en mocht ze toetreden tot het selecte groepje van porno-baronnen, foute politie-agenten en verder samengeraapt spul. Dus in ieder geval,zeker een opportunisme pur sang, deze mevrouw weet wel waar ze moet zijn om snel binnen te komen. Maar ze had destijds de Volksmilitie toch al verlaten voor de decembermoorden, dat zei ze tenminste tegen Pim en tegen Peter Jan, maar daar kwam Philomena ten val want dat bleek een leugen!!! Foto's deden haar de das om en die foto's waren niet gefotoshopped en Philomena kon weer gaan. Het liefst naar haar eigen tweede kamertje maar dat mocht niet van de LPF want daar zat al een nieuwe LPF-er een tweede hypotheek te regelen want als je de kamer verlaat ben je binnen!!!!

Mevrouw Bijlhout zou dus emancipatiezaken en familiezaken gaan doen. Maar nu wil zij in het belang van haar twee kinderen wel aanspraak maken op het wachtgeld waar een aftredende staatssecretaris recht op heeft. En Mat van LPF is van mening dat zij genoeg gestraft is en dat zij recht heeft op dat wachtgeld. Het wachtgeld waar mevrouw Bijlhout nu recht op meent te hebben is uitgespreid over twee jaar ruim ¤ 150.000 in oud-hollands geld is dat ruim fl. 330,000,--. Dat betekent dus dat Philomena voor elk uur dat zij staatsecretaris was ruim fl. 47.000 gulden zal krijgen en dat vindt men bij LPF dus blijkbaar verdiend want ach het arme mensje is al genoeg gestraft. Mat ga je mond spoelen en op je knieën naar Provesano om daar vergiffenis te vragen bij Pim. Hoe durf je dit aan je achterban te verkopen. Deze mevrouw heeft gelogen en bedrogen en wordt daar vorstelijk voor beloond. LPF heeft het Surinaamse deel van haar achterban al geschoffeerd door haar op de lijst te stellen en schoffeert nu de rest van haar achterban door het nog op te nemen voor deze non-politica ook!!! Hoezo gestraft? Zij wordt beloond door te liegen en te bedriegen en Mat en co. houden haar nu de hand boven het hoofd want arme Philomena moet in het belang van haar twee kindertjes nu wachtgeld gaan aanvragen. Arme Philomena is nu nl. werkloos want haar baantje bij t.v. Rijnmond heeft ze nu natuurlijk ook niet meer.

Mevrouw Bijlhout had vast, als staatssecretaris, alle bijstandsmoeders van Nederland willen vertellen en voorschrijven dat zij moeten gaan werken als zij bijstand hebben, maakt niet uit of je kindertjes hebt. Werken voor je geld, maar zelf wil mevrouw Bijlhout dat niet. Want als er een staatsruif is waar zij uit kan plukken dan zal ze dat ook doen ook! Ze heeft toch 7 uur gewerkt dus betalen Nederland en vlug een beetje!!! En dat een afgetreden politicus wachtgeld hoort te krijgen is natuurlijk wel logisch maar mevrouw heeft willens en wetens de boel belogen en bedrogen en mag gewoon daar niet van profiteren. Ga maar werken voor je centen Philomena maar blijf van onze centen af! Als iemand liegt over zijn geloofsbrieven dan is het zo in Nederland (bij elk bedrijf) dat je op staande voet ontslagen kan worden en dan krijg je bij het GAK of het CWWie geen WW, dan word je zelfs nog gekort op je uitkering omdat je een jokkebrok bent en dat zou voor mevrouw Philomena Bijlhout dus niet gelden. Dat is de politiek waar Pim dus zo op tegen was, de achterkamertjespolitiek en de vriendjespolitiek. Maar Pim is niet meer en de Geest van Pim is blijkbaar ook al vervlogen bij de Lijst Pim Fortuyn. De afkorting is nog hetzelfde maar het is inmiddels de Lijst Persoonlijk Fortuin geworden!!

Mat op je knieën op bedevaart naar Pim voor vergiffenis en je mond spoelen en Philomena maak maar een afspraak bij je eigen districtskantoor van de Sociale Dienst of nog beter, in het belang van je kinderen, Toon je een geëmancipeerde vrouw en wordt eens eerlijk en ga werken voor je geld!