Ik ben een debiel

Deze week werd weer pijnlijk duidelijk hoe debiel ik, en veel mensen met mij, eigenlijk ben. De burgemeester van Venlo (weet het beter maar duidelijk een debiel) en Prins Bernhard (hoogste kaste maar ook debiel) spraken hun afkeer uit over respectievelijk het heenzenden van Sylvio R. en het vervolgen door het OM van de twee Heijn-medewerkers in Amsterdam. Dat was toch wel een staaltje van dom-dom-dom en het vingertje ging dwingend heen en weer van de mensen-die-alles-beter-weten. Prins Bernhard en de burgemeester van Venlo zouden zo alleen maar het rechtsgevoel van het Nederlandse volk aantasten met hun uitspraken terwijl ik, als debiel, alleen maar mijn rechtsgevoel kwijt raak door de acties van het OM dat iedereen naar huis stuurt die iets op zijn kerfstok heeft, Volkert van de G. een speciaal menuutje verschaft en mensen die zelf opkomen voor lijf, leden en goed gaat vervolgen, daarnaast nog een prioriteitenlijst op durft te stellen van dingen die echt belangrijk zijn in het Nederland anno 2002 en dat zijn geen inbraken, geen diefstallen maar dat zijn wel flitspalen en verkeerscontroles, alles waar de kaste der debielen dus kaalgeplukt mee kan worden dat is prioriteit. Boeven in de gevangenis stoppen kost nl. geld dus worden die heengezonden, de bevolking kaalplukken levert geld op en de boeven bestelen de bevolking en de kaste der "wijzen" heeft daar zelf geen last van dus de keuze is snel gemaakt. Een debiel is ook een wandelende geldautomaat voor de kaste der "Wijzen" eerst voer je een aantal dingen in zoals spaarloon en huurwaardeforfait "de debielen" trappen daar in en vervolgens wordt alles weer afgeschaft. KASSA!!! Oud-Hollandsch bankieren heet dat en de kaste der "wijzen" telt stiekem de Euro die ook al door onze strot is gedouwd want inspraak ziet er alleen maar mooi uit op papier.

Wat te denken van die 1,6 miljoen debielen die kozen voor nieuwe politiek en nu beteuterd aan de zijlijn staan te kijken. De PvdA (kaste der "wijzen") noemt het een zege voor Nederland dat o.a. door toedoen van Bomhoff (die lid was van de PvdA toen hij vice-premier werd voor de LPF) het kabinet is gevallen. Nu behoor ik tot de debielen, want zo word ik wel aangesproken, maar de heer Bomhoff was toch echt van de PvdA......kon deze man dan wel door één deur met zijn PvdA partijgenoten vraag ik mij af, want hij heeft het wel allemaal geleerd bij de kaste van de "wijzen". Ik wil het nog niet hebben over een complottheorie maar zou de heer Bomhoff toch niet een de wolf in schaapskleren geweest kunnen zijn, met maar één doel voor ogen? Een dubbele agenda gehad kunnen hebben? Zo debiel is die gedachtegang toch ook niet lijkt mij. Nee het ligt nu uiteindelijk allemaal aan ons "debielen" hadden we maar niet moeten kiezen voor dat grauw van de LPF. Maar weer verschijnt dan het vingertje van de "wijzen" met tussen de regels door het belerende toontje dat slist "foei foei dom mevrouwtje wij weten het toch allemaal beter had maar op ons gestemd".

Nu komt er ook een campagne "hoe leuk zijn Marokkanen". Uit ervaring weet ik dat er met de gemiddelde Marokkaan niets mis is. Er is alleen dat grote percentage niet-deugende-randcrimininelen waar eens iets aan gedaan moet worden. En dan bedoel ik niet dat er 4000 extra agenten op straat moet komen want wat is daar het nut van......meer verkeerscontroles misschien. Alles wat wordt opgepakt wordt doorgaans weer heengezonden. Laat die extra agenten maar weg, verander de wetgeving en ontsla rechters die de wetten die er zijn te laf en op hun eigen houtje interpreteren en stop eens meerdere personen in een cel, nette keurige mensen hebben in verzorgingstehuizen ook niet meer dan een eigen bed en een kastje! Die 4000 extra agenten zijn er alleen maar om het begrotingstekort weg te werken want die extra agenten worden alleen maar ingezet voor het Oud Hollandsch bankieren, flitspalen en dat soort zaken met hoge prioriteit. Maar ik hoef dus echt geen campagne door mijn strot gedouwd te krijgen die mij moet vertellen dat mijn Marokkaanse buurman deugt of mijn Marokkaanse buurvrouw ook een gewoon mens is, dat weet ik echt wel en ik kijk hen er ook niet op aan dat veel jongeren uit hun bevolkingsgroep crimineel zijn. Ik kijk daar voornamelijk het OM op aan en de rechtelijke macht die denkt de overlast op te lossen door een campagne los te laten op de kaste der "debielen" om zo het eigen straatje schoon te vegen.

Ik ben het in ieder geval goed beu om als een debiel toegesproken te worden door de kaste der "wijzen" die mij tot januari weer van alles en nog wat zal beloven. De nieuwe verkiezingsleuze van de gevestigde kaste der "wijzen" is ook ~veel beloven en niets geven doet de gek in vreugde leven~.

Konden we maar op Prins Bernhard stemmen!!!!