The truth is out there.......

Ik wil er echt wel in geloven, in ufo's en zo want ik zie ze echt regelmatig. Als ik op straat loop en omhoog kijk dan zie ik vaak Unidentified Flying Objects boven mijn woonplaats zoeven....als ik alleen wat beter kijk zie ik doorgaans ook dat het vliegtuigen of helikopters zijn. Ik krijg regelmatig filmpjes en foto's onder ogen van onbekende objecten op wazige filmpjes die ook echt ufo's zijn want de beeldkwaliteit is meestal zo slecht dat niemand daar nog iets herkenbaars uit weet te halen en een ufo blijft een ufo zolang je niet weet wat het is. Hele drommen mensen geloven heilig dat wezens van andere planeten in een omgekeerde lampenkap de aarde komen bezoeken, tonen het bewijs daarvan in de vorm van die wazige beelden maar ik??? Pas als ET voor mijn neus staat en om mijn mobieltje vraagt geloof ik het, alhoewel, het zou natuurlijk ook Michael Jackson kunnen zijn, dus ik vraag alsnog om een identificatie! Het monster van Loch Ness is ook zo'n geval....dat is een uso...een Unidentified Submarine Object, alhoewel het monster inmiddels Nessie heet en een eigen identiteit heeft maar er in geloven vind ik toch wat moeilijk, terwijl er genoeg beelden zijn met Nessie erop. Nessie, Big Foot of Yeti, allemaal wazig gefotografeerd. Volgens de vele foto's is Elvis Presley dood en tegelijk springlevend en anders in een tussenvorm in een Engels landhuis gefotografeerd tussen honderden collega spoken die allemaal met dezelfde slechte camera op de kiek worden genomen. Nog nooit heb ik een duidelijke foto gezien met daarop een spook, een ufo, het monster van Loch Ness, Yeti, Bigfoot of Elvis Presley. Het lijkt bijna wel een vereiste voor het fotograferen van paranormale zaken, een slechte camera bezitten.

Bij alles wat wazig is afgebeeld haal ik gewoon mijn schouders op en richt me op de dingen die "echt waar" zijn. Ik wil gewoon goede beelden ik en niets anders, pas dan zal ik geloven. Nu zijn ufo's e.d. wel een heel makkelijk onderwerp om vraagtekens bij te zetten voor zo'n ongelovige als ik dan ben. Ik geloof alleen de onafhankelijke nieuwsgaring en goede journalistiek. Duidelijke beelden, duidelijke taal. Die combinatie daar kan niemand zich toch een buil aan vallen, dat zijn dingen waar iemand zich aan kan vasthouden alhoewel het nog wel iets uitmaakt of je het nieuws via Nova of SBS 6 hoort en ziet. Komen er ufo's in Nova met de door mij zo gewenste duidelijke beelden, dan pas zal ik geloven. Want dat is wat ik wil....duidelijke woorden en beelden.

Alhoewel..........

Gisteren keek ik naar Netwerk. Een reportage over een Amsterdamse Islamitische Basisschool met daarbij beelden van die basisschool. Duidelijke beelden, niets wazigs, duidelijke taal, de kinderen zouden niet integreren (nu heb ik toevallig bij kinderen van die school kinderpostzegels gekocht dus hoezo niet integreren). Het interieur van die Islamitische basisschool kwam me echter wel heel bekend voor en plots zag ik mijn Hollandse zoon in beeld verschijnen, in zijn rode australianbroek en zwarte bomberjack, eastpak op zijn rug. Gefilmd op een Islamitische Basisschool volgens Netwerk. Ik werd op mijn wenken bediend, duidelijke beelden, klare taal, alleen klopte er dus helemaal niets van want het was een gewone Amsterdamse Middelbare school waar mijn zoon vijf jaar geleden nog zwoegde op scheikunde, natuurkunde en meer van die vakken en zijn mede-leerlingen probeerde te overtuigen dat ufo's, uso's, spoken en rod's bestonden. Maar volgens de onafhankelijke, onpartijdige, journalistieke tekst en prachtige beelden was dat dus de beruchte Amsterdamse Islamitische Basisschool.

Ik ben om.

Sinds gisteren geloof ik in UFO's.