Alex' derde column

Nou, ik zal maar kort en krachtig vertellen wat ik hier allemaal uitgespookt heb. Ten eerste volg ik nu 4 'courses', genaamd: U.S. Area Studies (verplicht), Spanish, Principles of Microeconomics and Basic Acting (voordat jullie in lachen uitbarst,dat was een keuze uit Art of acting...). Voor het volgende semester (2feb t/m 18 mei) ga ik de volgende courses volgen: Principles of Accounting, 20th Century World, Spanish en Western Heritage (wat wederom verplicht is), waarschijnlijjk ga ik ook nog Principles of Macroeconomics adden, maar dat zie ik dan wel weer. Verder ben ik donderdag altijd vrij (woensdag party!!!!), zoals de meesten van jullie nu wel weten.

Ok, dat was ff noodzakelijk gelul, om ff een indruk te scheppen hoe het hier er allemaal aan toe gaat. Ik heb onwijs veel foto's gemaakt hier op en off campus. Zodat mijn vrienden en familie straks enorm kunnen meegenieten wanneer ik ze de zoveelste foto laat zien, waar wederom een dronken Amerikaan wordt afgescheept. Ze zullen het wel nooit leren.

Waar het natuurlijk allemaal echt omdraait is natuurlijk het leven hier op campus. Vrouwen, rugby en veel illegaal bier. Over het bier hebben jullie al kunnen lezen in de vorige, dus dat zal ik jullie besparen in deze column.
Toch is wel vreemd, op je kamer zitten met een roommate en ook nog alle wasvoorzieningen delen met je hele studentenhuis. Was ff wennen in het begin zoals je wel kan voorstellen. Vooral de gezamelijk douches (nee, er zijn aparte meiden/jongens voorzieningen...) was eruuug wennen. Vooral de eerste weken voelde ik me alsof ik me had aangemeld bij het leger. Verder is mijn roommate (van Joegoslavie) een echte eikel. Had helemaal nix, erg onbeleefd en onsociaal. Ik heb hem een paar keer echt goed willen meppen. Waarschijnlijk ga ik volgend jaar off campus wonen.