Alex Adventures Part 9

Zoals ik al zei, waren er hier tal van feestjes. De reden van al die feestjes is dat in veel staten in de USA, de befaamde 'Spring Break' hebben. De gemiddelde puberende Amerikaan denkt bij Spring Break aan dronken zijn, blote vrouwen, zon, veel sex en nog een keer veel drinken. Alle ingredienten voor een goed feest lijkt me zo. En zo geschiedde...

Nu moet je begrijpen dat ik hier nog geen Spring Break heb; die van mij begint pas over 1 week. Maar aangezien er veel mensen hier op campus aanwezig waren die wel al deze bizarre vakantieperiode hadden (uit andere staten dus), werd je vanzelf meegesleurd in de gekte die Spring Break heet. Nix op aan te merken, toch?

Al gauw zat ik elke avond afgelopen week in clubs, bars en andere tenten waar alcoholische dranken worden verschaft. Niet echt heel goed voor de gezondheid, en nog slechter voor de balans van je financien, maar dit terzijde. Zat je net lekker op je krukje te genieten van een klein koud biertje, springen er opeens tientallen dames voor je ogen die graag hun wel 'heel gezellige bovenpartij' laten zien (Jesper, ik hoor je al huilen ). En zo ging het dus avonden door. Gevolg, een zwaar brak persoon in de collegezaal om 9 uur 's ochtends en een kater waar je U tegen zegt. Snel naar je kamer toe daarna en een beetje bijslapen om 's avonds weer helemaal los te gaan. En laat ik je ook ff zeggen dat het geweldig is om buitenlands te zijn hier. Loop je net ff lekker slap te ouwehoeren in het Nederlands, komt er een wijfie naar je toe met de vraag waar je vandaan komt. Een mooie openingszin, en al snel zit je vlot aan de babbel (met hulp van onze vriend, meneer alcohol).

Zelf worden er op dit moment plannen gemaakt voor onze eigen Spring Break. De plannen zijn nu al volgt: Eerst gaan we met een groep mensen (lees 20 people) naar New Orleans (city of Jazz) om daar een flink de boel gek te maken om vervolgens te gaan feesten in Daytona. Nu moet er wel veel gereden worden, dus wie en hoelang iedereen rijdt, is ook een veel besproken zaak. Maarja, het wordt wel een week vol met feesten, en wie zegt daar nou nee tegen? Jullie kunnen dan zeker een mooie column verwachten als de Spring Break achter de rug is, daar hou ik jullie aan.