FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van vrijdag 10 december 1999

Sex voor kaartjes Paul McCartney

Paul McCartney (van de Beatles) gaat op 14 December een optreden geven in "The Cavern Club", de plaats waar het allemaal begonnen was met zijn carriere in de muziekwereld. Jammer genoeg zijn er maar 150 kaartjes en deze werden verloot onder de belangstellenden. Je zult wel snappen dat de kaartjes zeer gewild waren en dat sommige mensen wel ALLES zouden doen om een kaartje te bemachtigen.

Bill Heckle, manager van The Cavern Club, heeft al verschillende aanbiedingen gehad waaronder een geheel verzorgde vakantiereis naar Californie (terwaarde van 10,000 pond), voor een week gratis gebruik maken van een helicopter en enkele dames hebben zelfs sex aangeboden voor een kaartje.

Paar quotjes van Meneer Heckle:
"Since the news broke that Paul is coming back to The Cavern, we've been swamped with calls from all over the world. I estimated that on one day alone this week my office dealt with 1,000 phone calls from fans."

"I've been repeatedly offered sex in exchange for a ticket to this historic gig. Women have been blatantly accosting me in the club, trying to bribe me with their bodies. Anyone who has got anything to swap is offering it for a ticket."


Hmm... ik zou best wel zo'n kaartje in bezit willen hebben

Zweep Indiana Jones goud waard

De zweep die Indiana Jones (gespeeld door Harrison Ford) gebruikte in alle drie de Indiana Jones films, is voor het bedrag van $38.000 geveild. Men had verwacht dat de zweep maar $9600 zou opbrengen. De nieuwe eigenaar is een beller uit New York die anoniem een bod uitbracht op de leren zweep. Een expert over de verassende prijs:

"Als je erover nadenkt, zie je dat de zweep een kernelement uit de films is. Ik ben dus niet echt verrast over de prijs."

Big Brother Update

Het vertrek van Maurice, gisteravond, is door bijna 2 miljoen mensen gezien. Dit zijn er net iets meer dan bij het vertrek van Sabine. De vroege donderdagavond-uitzending werd door 1.550.000 personen bekeken.

Karin schijnt zich na het vetrek van haar maatje Maurice niet meer zo fijn te voelen. De overige mannen verwennen haar daarom goed. Ruud masseerde haar en Bart zei nog eens tegen Willem en Ruud dat ze op moesten passen dat Karin er niet vrijwillig vandoor zou gaan.

De weekopdracht met de puzzel is geslaagd, de nieuwe weekopdracht is het nabouwen van het BB-huis in LEGO. Het moet een minimale grootte hebben en de verhoudingen moeten goed kloppen. Jammer dat Maurice weg is, het was echt iets voor hem geweest.

Voor alle duidelijkheid nog een uitleg over de volgende nominatie-ronde. Deze vind plaats op 20 december en is ook meteen de laatste nominatie-ronde. Iedereen moet nog gewoon 2 andere bewoners nomineren. Veronica schrijft het volgende: "Na de nominaties van 20 december zal op donderdag 23 december één van de genomineerden het huis verlaten. De drie personen die dan nog in het huis zitten, zullen daar tot 30 december blijven. Die avond zullen alledrie de bewoners het huis verlaten, en wordt bekend wie Nederland tot winnaar heeft uitgeroepen. Het is dus NIET zo dat de winnaar nog enige tijd alléén in het Big Brother-huis zal verblijven!"


Overigens is de belangstelling voor de SBS6 versie van Big Brother enorm. Ruim 1600 mensen hebben zich opgegeven. Slechts 10 of 11 mensen mogen meedoen. Om zeker te zijn dat alleen gemotiveerde mensen meedoen, moeten de deelnemers een borgsom van 6000 piek dokken. "Als zij vrijwillig uit de bus stappen of de spelregels overtreden, zijn zij hun borg kwijt. Deelnemers die worden weggestemd, krijgen hun geld terug," aldus een SBS6 woordvoerder. Ongeveer 400 van de 1600 mensen worden opgeroepen voor selectie-dagen. De uiteindelijke deelnemers worden pas in februari gekozen. De bus gaat 16 weken toeren vanaf Valentijnsdag.

Makers MP3-software "Napster" aangeklaagd

De muziekindustrie heeft het startend MP3 "bedrijf" Napster aangeklaagd wegens het maken van inbreuk op het auteursrecht. MP3's zijn (vaak) illegale opnames van liedjes die makkelijk te verspreiden zijn via het internet.

Je kan met het programma (ook Napster genaamd) van dit bedrijf inloggen op de servers van Napster en via die servers kan je MP3's die worden aangeboden door andere mensen downloaden. Met dit programma zijn zo'n 150.000 MP3's te downloaden, die door het progamma netjes worden gerangschikt.

Het bedrijf Napster zelf zegt niets anders te doen dan een lijst maken en vergelijken het met een zoekmachine, zoals AltsVista en Vindex.

Wil je weten waar je dit programma kan downloaden? Surf even langs www.napster.com en zoek verder

Tara Playboy II

Zoals eerder gezegd, vanaf vandaag ligt de Playboy met daarin Tara in de winkel. Op internet geeft Playboy al een klein voorproefje. Dit is wat ze schrijven:

"Ze verbleef maar negen dagen in het Big Brother huis, maar liet een onuitwisbare indruk achter. En eigenlijk werd het programma na haar vertrek toch wat minder aantrekkelijk (letterlijk). Met de topserie van fotograaf Rik de Vries (dertien pagina's, inclusief uitklapper!) maken we het gemis aan Tara bij Big Brother meer dan goed. Wat zal Ruud balen dat dit nummer voorlopig aan zijn neus voorbij gaat, potverdikkie."

Nou, ongetwijfeld zal wel iemand de Playboy voor Ruud bewaren. En ik zie er al paar watertanden... dus vooruit dan maar, we geven nog een plaatje kado:


taraaaaajaaaahaaaa <img src=http://www.fokzine.net/forum/NonCGI/puh2.gif width=15 height=15>

Als je op de foto klikt krijg je een grotere versie te zien.

En als je een klein filmpje wilt zien, met daarin een aantal foto's die in de papieren Playboy staan, dan moet je hier ff klikken.


Mocht de directie van Playboy dit verhaaltje toevallig lezen en mochten zij gecharmeerd zijn geraakt van deze sluikreclame, U kunt mij altijd mailen als U me een abonnement kado wilt doen hoor!

Nederwiedewiedewiet

De Tweede Kamer is bezorgd over de kwaliteit van ons nationale product 'Nederwiet'. Het gaat dit keer niet over een teruglopende kwaliteit, maar deze is juist te goed.

"Je kunt nederwiet inmiddels tot harddrug rekenen. We moeten het onderscheid tussen softdrugs en harddrugs strak houden in het beleid", aldus het liberale Kamerlid Van Blerck. Harddrugs zijn verboden in Nederland, terwijl ten aanzien van wiet en hasj een gedoogbeleid wordt gevoerd.

Zeker nu de popgroep 'Doe Maar' weer volop in de belangstelling staat en het recept voor het verbouwen van deze groene plant dus op cd verkrijgbaar is gaan er stemmen op in Den Haag om het plantje met zijn geestverruimende werking te verbannen naar de 'harddrugslijst' Goed idee, dan gaan we gewoon ons blowtje halen tegelijk met onze coke en heroïne

lees hier het hele bericht.

Alex' derde column

Ik vond het nu wel weer tijd om even wat serieuzer te zijn over wat ik allemaal aan het doen ben, ik ben er zelf ook nog niet helemaal achter. Nu de kerst eraan komt, wil ik toch wel weer graag naar huis toe, om even al mijn vrienden en familie te zien. En om weer een klein biertje te drinken zonder in doodsangst te zitten dat je opeen S.W.A.T. op je dak hebt. Nee, zonder gekheid, het wordt weer tijd dat ik weer naar huis ga.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.