Marjolein episode X (!!!)

Na een lange tijd heb ik besloten om weer eens wat van mij te laten horen. Het heeft nu alweer twee weken geduurd voordat ik weer wat tegen jullie kon zeggen. En ook nu hoop ik dat ik het eind van deze colummn zal halen, mijn computer heeft namelijk last van ernstige crashproblemen..

In die twee weken zijn er een hoop dingen gebeurd, zo heb ik m'n eerste Spaanse les gehad, ben ik geweigerd voor het schooltoneelstuk en heb ik als een echte professionele-amateur in het Nederlands Congresgebouw gestaan. Er was namelijk een uitvoering van mijn balletschool waar ik op streetdance zit.

Maar natuurlijk het allerbelangrijkste..Mijn vriend was afgelopen vrijdag jarig, 19 november.
Het was echt geweldig..We zijn met alle vrienden naar de kroeg geweest, ik ook als klein 15-jarig meisje, en ik vond het gewoon leuk.Ik was ook nog eens een kwartier te vroeg thuis, dus mijn mammie was ook weer blij. Zij wist alleen niet dat ik in de kroeg zat. Het is dus absoluut zeker voor herhaling vatbaar , alleen mijn mammie zal het nooit goed keuren. Helaas helaas....
En in die kroeg heb ik een beste vriend van mij onder het bier gegooid, hij was zo uitdagend aan het drinken dat ik het gewoon niet kon laten om het glas omhoog te duwen..
Daarna zijn we nog even met z'n tweeen naar de wc gegaan. Zoals je ziet was het dus onwijs gezellig en snap je ook wel hoe melig ik was..

Maar anyway, voor degene die wel eens op de Foktjet komen, het antwoord op de meest gestelde vraag: nee, het is niet gebeurd...
Sorry dat ik nu even in raadsels spreek maar een uitleg zal ongetwijfeld ooit nog wel komen..

Gelukkig, mijn computer heeft deze column overleefd, ik beloof je, ik ben snel weer terug..
Met de elfde column, het gekken getal, daar zal dus heel wat instaan..

Maar for now,

Adios amigos..!!
kusjes
Marjolein