FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 23 november 1999

Dader bomaanslagen gepakt door e-mail

Een dader van verschillende bomaanslagen bij de Amerikaanse winkelketen 'Lowe's Home Improvement' is gepakt nadat de FBI z'n Hotmail-adres had kunnen traceren.

De man had 3 bomaanslagen gepleegd bij winkels, waarbij een aantal mensen gewond raakte, waarvan 1 ernstig. Hij eiste 250.000 dollar van het bedrijf, wat zij moesten overmaken naar een rekening in Letland. Na onderzoek van de FBI bij de Letse bank kwam de naam Bruce J. Phillips naar boven. Na wat verder speurwerk kwamen 'the federals' achter het, valse, e-mail-adres brucephillips99@hotmail.com. Bij het aanvragen van het adres had de man ook alles vals ingevuld. Door in de logs van Hotmail te snuffelen, kon worden getraceerd waarvandaan er werd ingelogt op het adres en zo kwam men op een bibliotheek uit. Na ook daar weer wat recherche-werk te verrichten, is men er uiteindelijk achter gekomen dat de man in het echt George Rocha heet. De beweegredenen van de kerel zijn nog niet bekend, hij zit in ieder geval wel veilig achter slot en grendel.

Koeman nieuwe trainer Vitesse

Ronald Koeman wordt de nieuwe trainer van Vitesse. De Groninger zal na de wedstrijd van zondag, tegen De Graafschap, worden gepresenteerd. Koeman is nu assistent-trainer van Louis van Gaal bij Barcelona. Hij volgt de interim-trainers Edward Sturing en Jan Jongbloed op, die op hun beurt de Duitser Herbert Neumann vervingen.

Vitesse wordt de eerste club als hoofdtrainer. Als speler was hij actief bij FC Groningen, Ajax, PSV, Barcelona en Feyenoord.

Ajax en Krajicek

Fox heeft een bod van bijna 50 miljoen gulden per jaar gedaan op de TV-rechten van Ajax. Dat zei een Fox-woordvoerder gisteren. Van Ajax-kant is het nog niet bevestigd. Met het bod probeert Fox de discussie rond pay-tv weer even los te krijgen, daar zaterdag door de NV Eredivisie ook overleg wordt gevoerd over tv-rechten. Ajax wil best zulke bedragen ontvangen, daar ze nu slechts 5 mlijoen per jaar verdienen, evenveel als iedere andere club in de Eredivisie. In de andere Europese landen is een bedrag als 5 miljoen echt een lachertje, en met 50 miljoen begint het tenminste ergens op te lijken.


Wie het ook (financieel) niet slecht doet: Richard Krajicek. Hij is eerste reserve voor het toernooi in Hannover en verdient met op de bank zitten al weer een ton. Mocht hij, voor bijvoorbeeld de door hernia getergde Sampras in de plaats komen, dan wordt er sowieso nog eens 100.000 bij geschreven op het banksaldo....

En wij zitten elke dag in de (school)bank...

Dode man ingeblikt

Vier mannen uit Rusland zijn tot gevangenisstraffen van 5,5 tot 18 jaar veroordeeld wegens het vermoorden en inblikken van een kennis, waarna ze het ingeblikte vlees probeerden te verkopen.

In februari vermoordden ze, in dronken toestand, de man, waarna ze het lijk in stukken hakten, smoorden in de pan (beetje groentesmoor erover ) en het vlees inblikten. Daarna gaven ze aan een vrouw de opdracht om de blikken te verkopen. De vrouw kreeg géén straf, want zij wist niet dat het om menselijk vlees ging. De botten van het slachtoffer werden teruggevonden in de kelder, het is nog niet duidelijk hoe de politie erachter is gekomen....

Ben ik even blij dat er op m'n blikje leverpastei 'Made in Holland' staat!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.