Het spijt me...

Het spijt me dat jullie weer werden geconfronteerd met een dodelijk voorval uit de islamitische hoek. 
Het spijt me dat het weer de zoveelste keer is dat jullie je vertrouwen in de mensheid zijn verloren. 
Het spijt me voor het gevoel dat het bij jullie heeft opgewekt. 
Het spijt me als jullie even waren afgeleid en mijn spijtbetuiging jullie er weer aan doet denken. 
Het spijt me dat ik niets meer kan doen dan spijt betuigen.

De islam had een verrijking moeten zijn voor de multiculturele samenleving. Hij had met zijn waarden en gastvrijheid moeten bijdragen aan de Nederlandse tolerantie en westerse vrijheden. Hé moslimextremist, wat ben jij toch eigenlijk een ondankbare hond. De westerse vrijheden met een hand wegduwen... terwijl je wel met de andere hand een arts of politie belt als je zelf in de problemen bent. Mensen de dood in jagen terwijl je een baan had kunnen hebben en een constructieve bijdrage had kunnen leveren.

Maar nee… wat heb jij gedaan? Je hebt niet alleen de kinderen van de mensen die jou met open armen hebben verwelkomd en je alle kansen van de wereld hebben geboden gedood, maar je hebt ook nog eens generatie gedood, een generatie van mensen die zonder argwaan samen hadden kunnen leven. 
De kinderen die samen met jouw kinderen een fijne toekomst hadden kunnen hebben.

Jouw islam past niet in Europa, jouw islam hoort niet in Europa. Jouw islam moet weg uit Europa. Jij bent ziek, je bent terminaal en wilt zoveel mogelijk mensen meenemen in je eigen besmettelijke ziekte. Je denkt dat je een held bent. Je zult uitgekotst worden, zelfs in islamitische kringen zal er gewalgd van je worden, niet alleen omdat je een moordenaar bent... maar omdat je een islamitische kindermoordenaar bent. 

Het spijt mij dat ik jou een moslim moet noemen.