Tong's TV-recensie # 3

Ik blijf genieten als sceptische punker. Wat een held. Wat een briljant nummer. Wat een historische Nederlandse bijdrage. Ik zit weer te janken. Mijn pa leeft niet meer, m'n moeke is aan het dementeren. Zelf zoveel shit de laatste jaren.

Hartaanvallen, open hart operatie, momenteel kanker. De rechtse klote zooi die ons te wachten staat. Ja ik betrek het sentiment op mezelf. Mag ik? Mag ik emoties tonen? Of moet ik als tong80 met 700.000 briljante posts en 60.000 geniale topics blijven uitleggen wat ironie is?

Joost was geweldig, heerlijk relativerend, en uniek niet ingestudeerd bij Arjen Lübach. Johan Derksen en andere zeiksnorrende rechts extremisten dopen hun slappe pen in afgezaagde televisie, waar ze alles afzagen wat ze niet begrijpen. De trek eens aan m'n vinger-grappen, slaan daar als kut op het hoofd van van der Gijp. Tenzij er een dildo op zit.

Joost wordt afgedaan als clown. Terwijl de de grootste clowns met knikkers gooien om hun knikkers binnen te graaien. Ik krijg weer hoop door deze geweldige artiest. Niet alles is verrot. Ik zoek nog meer (TV)filmpjes. Heerlijk om van je af te janken. Blijf je hart volgen mensen. Laat de cynische negatievelingen het uitzoeken. (Ik wilde 'doodvallen' posten') Geniet van wat je hebt en koester hetgeen je had.

tong80