Pokémonfilms: Gotta watch 'em all! Deel 3

Technisch gezien mag deze derde groep films een hoogstandje genoemd worden. Helaas laten de producenten dan weer de nodige steken vallen qua script en personages.

Deze vier films lijken allemaal een beetje chaotischer en rommeliger te zijn dan de afgelopen acht. De beelden daarentegen mogen (vooral in deel 11: Giratina and the Sky Warrior) met een gerust hart schitterend genoemd worden, wat de films als geheel toch kijkbaar houdt. Verder was het script van Arceus and the Jewel of Life stiekem best goed, op het gerommel met oorzaak en gevolg na. Jammer, jammer, er had meer in gezeten.

Ook heb ik achteraf op IMDb gelezen dat in deel 10 bijna alle oude voice-actors vervangen zijn door nieuwe. Persoonlijk heb ik hier niets van gemerkt, en of dat komt omdat de actors zo goed zijn óf omdat ik er gewoon niet zo op lette kan ik niet eerlijk beantwoorden.
Alles bij elkaar genomen zou ik deel 10 mijn favoriet noemen van deze groep, terwijl deel 9 voor mij met afstand de zwakste Pokémonfilm was die ik tot nog toe heb mogen zien. Toch heb ik stiekem wel weer zin in de volgende, tot nu toe, laatste vier films! Verwacht volgende week de afsluitende special, en tot die tijd: heb je iets te melden of wil je gewoon commentaar geven, dan lees ik het graag hieronder!