T.Rex in LEGO Jurassic Park

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Partnerships & Licensing hebben vandaag de eerste trailer van LEGO Jurassic World vrijgegeven, de nieuwste toevoeging aan de LEGO-videogamereeks. Deze game laat de eerste drie Jurassic Park-films en de op 12 juni te verschijnen bioscoopfilm Jurassic World op LEGO videogame-wijze tot leven komen.

In LEGO Jurassic World kunnen spelers amber verzamelen dat het DNA van dinosaurussen bevat om daarmee nieuwe soorten te creëren. Spelers kunnen in deze game ook een LEGO dinosaurus zijn, waaronder de dinosaurussen van de Jurassic Park-films en de binnenkort te verschijnen Jurassic World-film.

"Als fervente fans van Universal's Jurassic Park-films waren wij dolenthousiast met de kans om voor het eerst LEGO-dinosaurussen tot leven te brengen in LEGO Jurassic World", aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. "Stel je voor dat je speelt als de onheilspellende LEGO T Rex, ronddolend op Isla Nublar, LEGO-stenen stuk slaand en vechtend met andere dinosaurussen - deze game brengt het kind in ons allemaal naar boven."

LEGO Jurassic World verschijnt deze zomer voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en pc.