Theo Maassen heeft oplossing voor PSV: shirtjes en Faber weg

PSV-fan Theo Maassen kan het niet langer aanzien, hij wil zelf zijn club gaan trainen. Ook heeft de grappenmaker kritiek op de shirtkeuze van de Eindhovense club.

Het zijn zware tijden voor PSV-fans en zo ook dus voor Maassen die de afgang tegen NAC gisteravond in Breda na zijn voorstelling op een IPad bekeek. De wanhopige cabaretier heeft ook weinig vertrouwen in trainer Ernest Faber. "Hij legde het buiten zichzelf. Ook niet goed, op zo'n moment", aldus Maassen op NPO Radio1.

De geboren Brabander denkt dat hij zelf maar trainer moet worden bij zijn club. "Vroeger moest ik klusjes doen voor mijn vader en als ik dan niks uitvrat en zich irriteerde, zei hij 'laat maar ik doe het zelf wel' en dat heb ik nu bij PSV: ik doe het wel. Laat mij het maar doen. Die mensen kunnen niet praten, Faber ook niet."

Maassen denkt ook nog een andere oorzaak van de malaise op het spoor te zijn, de groene shirtjes. "Daar kan je niet in spelen. Heeft de kleur van kunstgras. Kijk, in de natuur heb je prooi- en roofdieren. Dit is gewoon een schutkleur, alsof je bang bent om gegrepen te worden. Weg ermee."

Maassen was niet blij met de vergelijking met Erben Wennemars die de presentatoren maakten. "Dat is een heel sterk voorbeeld van een heel slecht voorbeeld."

Theo Maassen heeft oplossing voor PSV: shirtjes en Faber weg (Pro Shots / Voetbal International)
Theo Maassen heeft oplossing voor PSV: shirtjes en Faber weg (Pro Shots / Voetbal International)