Horeca Review: Q-beach

Ik ben al een aantal keer op een Q-dance feest geweest en wist dus ongeveer wat ik kon verwachten van Q-beach.
En die verwachtingen waren correct.

Het was gezellig druk vanwege het pinksterweekend. We kwamen om half 10 binnenwandelen en de sfeer buiten was erg gezellig. Veel mensen waren lekker aan het dansen en lol aan het maken, zoals het hoort.
DJ Miss Wendy was lekker aan het draaien en het publiek ging er lekker in mee. Ik had niet verwacht dat het buiten zo ruim zou zijn en zo gezellig, maar er was ruimte genoeg om lekker te dansen en te chillen. Voor ieder wat wils dus. Een kleine vechtpartij buiten kon helaas niet geheel voorkomen worden maar werd prima opgelost. De DJ stopte meteen met draaien en er werd gewoon omgeroepen dat dit dus niet de bedoeling was en al helemaal niet op Q-beach. Het was dus ook meteen afgelopen. Super opgelost en snel!

Omdat de temperatuur en luchtvochtigheid behoorlijk kan zakken aan zee verhuist het hele DJ gebeuren na 10 uur naar binnen. Waar na een paar minuten van opnieuw alles aansluiten daar het feest gewoon doorgaat.

Q-beach

De sfeer binnen is net zo gezellig als buiten. Genoeg plek om lekker te chillen en te dansen.
De prijzen van de consumpties zijn voor iedere gewone student prima te betalen. Belichting binnen in de strandtent is ook erg leuk om te zien. En erg gaaf gedaan.

Q-beach

Deze strandtent is zeker de moeite waard, mits je van de muziekstijl houdt.
Van mij krijgt Q-beach een 8.5 en ik zal er zeker vaker heen gaan.

Informatie:

Q-beach
Zeeweg 6
2051 EC Overveen
(Bloemendaal aan Zee)

Openingstijden:
7 dagen per week van 10:00 uur tot 23:30 uur

Eindcijfer 8.5

Foto's met dank aan: Obi , Q-dance