DVD Review: The 51st State

Special Features

Wat staat er op de DVD behalve de film? Allereerst een Photo Gallery, leuk maar ik kijk nooit foto's op een DVD. Uiteraard de trailer, om es te laten zien aan iemand als die vraagt "of je nog wat leuks op DVD hebt". Ook de Liverpool General Views zijn best leuk om een keer te zien, maar da's dan ook alles.


Dan een paar leuke dingen. De B-roll laat wat achter de schermen camera materiaal zien, stukjes film op de set terwijl er druk geacteerd wordt. De Cast & Crew Interviews tenslotte zijn ook best leuk, al is er soms slordig in geknipt.

Al met al geen hele bijzondere Special Features, maar zeker niet slecht.

Conclusie

Ik heb genoten van deze super-foute film. De mix Engelse en Amerikaanse humor is leuk uitgepakt, met regisseur Ronny Yu die 'bekend' is van oosterse vecht/fantasy/aktie films als 'The Bride With White Hair'. Soms is de film zo vreemd dat je je echt afvraagt of je per ongeluk naar een B-film zit te kijken, maar Jackson, Mortimer, Carlyle en vooruit, ook Meatloaf, zorgen dat de film toch een vreemde vorm van kwaliteit meekrijgt. En zeg nou zelf, ben je niet een beetje nieuwsgierig naar Samuel L. Jackson in een kilt, met een tas golfclubs bij zich?


Geen zin in een serieuze film, op zoek naar iets mafs waar toch wat actie inzit en een gezonde portie Engelse en Amerikaanse humor? Doe dan es gek en huur (of koop!) The 51st State, je blijft gedesoriënteerd maar tevreden achter!

The 51st State krijgt van mij een leipe 7