FOK! Wat een weer: veel regen

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt, alleen in het noordwesten schijnt eerst nog de zon. In de zuidoostelijke helft regen het af en toe. Er is weinig wind.

Vanmiddag is het bewolkt en gaat het van het zuiden uit harder regenen. In het zuidoosten is er ook kans op onweer. In het noordwesten blijft het waarschijnlijk overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er is eerst weinig wind. Later steekt er een zwakke tot matige noordoostenwind op.

Vanavond is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. In het zuidoosten is er eerst ook onweer mogelijk. In de loop van de avond trekt de regen weg naar het noordoosten. In het zuiden, oosten en zuidoosten kan plaatselijk veel regen vallen, mogelijk 30-50 mm. De wind is zwak tot matig en komt uit het noorden tot noordoosten.

Komende nacht valt er in het oosten eerst nog regen. Elders is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C in het noorden en oosten tot 12°C in Zeeland. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden, verder is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Verlatende buien in Flevoland (Foto: Ouwesok)
Verlatende buien in Flevoland (Foto: Ouwesok)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.