De strijd barst los in de laatste trailer voor The Flash

De film komt over een paar weken pas uit, maar de preview screenings die elders in de wereld al hebben plaatsgevonden hypen de release behoorlijk; de reacties zijn ronduit enthousiast. De laatste trailer die voor The Flash is vrijgegeven helpt hier ook aan mee, door meer van de actie te laten zien.

De film, grotendeels gebaseerd op de verhaallijn Flashpoint uit 2011, vertelt over Barry Allen, die als de Flash in staat is om naar het verleden te reizen en daar de dood van zijn moeder voorkomt, om erachter te komen dat daardoor de wereld significant is veranderd. Zo ziet Bruce Wayne er niet langer uit als Ben Affleck, maar als Michael Keaton, en is niet Kal-El, maar Kara Zor-El de Kryptioniaan die het tegen General Zod moet opnemen.

The Flash is geregisseerd door Andy Muschietti. Barry Allen wordt gespeeld door Ezra Miller, Bruce Wayne door Affleck én Keaton en Kara 'Supergirl' Zor-El door Sasha Calle. Daarnaast toont deze trailer Michael Shannon als Zod, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth en Kiersey Clemons als Iris West.