Vader (60) redt dochter uit de prostitutie en slacht haar loverboy af

Een Amerikaanse vader verdwijnt mogelijk jaren in de gevangenis omdat hij bekend heeft het vriendje (19) van zijn tienerdochter om het leven te hebben gebracht. De 60-jarige John Eisenman zou hem met grof geweld hebben omgebracht nadat hij had vernomen dat de jongen zijn destijds minderjarige dochter voor 1000 dollar had verkocht aan een prostitutiebende. Meer hierover bij het AD.

Eisenman wist zijn dochter te redden en haalde haar terug naar het ouderlijk huis. Een maand later wachtte hij Aaron Sorenson op en nam hem mee in de kofferbak van zijn auto. Eisenman viel de jongen aan door hem met een betonblok op het hoofd te slaan en hem met een mes meerdere keren te steken. De tiener overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Na de slachtpartij reed Eisenman naar een afgelegen plek om zijn auto, met het lijk van de loverboy in de kofferbak, achter te laten.

Na een jaar werd het inmiddels in verregaande staat van ontbinding zijnde lijk gevonden bij een autoinbraak. Volgens Amerikaanse media was de jongen vastgebonden en zat er tape over zijn mond. Kleerscheuren wezen erop dat hij meerdere keren met een scherp voorwerp was gestoken.

Eisenmann beweerde aanvankelijk dat zijn 'verdwenen' auto was gestolen. Hij had echter in vertrouwen zijn grote geheim aan een buurman verteld, die daarop naar de politie stapte.