Duitsland: castratie op verzoek leidt tot dood, 'hobbychirurg' door geldnood

Een bizarre moordzaak over castraties tegen betaling in de Sado-Maso scene is begonnen bij het Regionale Gerechtshof München II. Het openbaar ministerie is ervan overtuigd dat een elektriciën, als medisch leek, mannen op hun verzoek heeft gecastreerd in ruil voor geld.

De 66-jarige man zou schulden hebben gemaakt door de verzorging en het overlijden van zijn derde vrouw. Via een collega op het werk zou hij te weten zijn gekomen dat mannen veel geld betaalden voor sadistische en masochistische seksuele praktijken. Vervolgens bood hij naar verluidt behandelingen met elektriciteit en afranselingen aan in ruil voor geld. Na korte tijd bood hij medische ingrepen aan.

In juli 2018 zou B. op de keukentafel van zijn flat voor 1200 euro de testikels van een man hebben verwijderd. Hierna zou hij meer mannen hebben gecastreerd tegen betaling en ook amateur penisoperaties hebben uitgevoerd. In maart 2020 zou een man enkele dagen na de operatie ernstig ziek zijn geworden en uiteindelijk zijn overleden. De verdachte zou de naderende dood hebben opgemerkt zonder actie te ondernemen. Het openbaar ministerie verklaarde dat de elektriciën had willen voorkomen dat de eerdere operaties aan het licht zouden komen.

SM scene ( Foto-Pixabay)
SM scene ( Foto-Pixabay)