Verstappen: "Tweede of derde in WK maakt me niet zoveel uit"

Na het mislukte raceweekend in Turkije is het voor Max Verstappen tijd voor weer een goed weekend. De Nederlander heeft er in ieder geval veel zin in en Red Bull heeft nieuwe onderdelen meegenomen. "Ik ben blij om hier in Bahrein te zijn, met dit lekkere weer", zo vertelt Verstappen.

Na de sof in Istanbul is het tijd om weer vooruit te kijken. "Soms heb je van die weekenden of zondagen dat het allemaal niet wil lukken. Jammer, want ik keek echt uit naar de Turkse Grand Prix. Maar we hebben dit jaar ook veel goede momenten gehad, dus dat kan soms gebeuren. Hopelijk gaat het hier in Bahrein weer probleemloos", aldus de Red Bull-coureur, zo lezen we op Verstappen.nl.

"Daar heb ik best vertrouwen in. We hebben een paar nieuwe onderdelen getest en dat voelde zeker positief. Maar, kijkend naar de geschiedenis dan hebben we hier als Red Bull nooit echt een kans gehad om te winnen. Daar hoop je natuurlijk wel op, maar we gaan het zien", zo vult Verstappen aan.

Met een achterstand van 27 punten op Valtteri Bottas heeft de Nederlander nog uitzicht op de tweede plaats in de WK stand. "Tweede of derde, dat maakt me niet zoveel uit. Ik vind het belangrijker dat we het seizoen met drie positieve races afsluiten", zo besluit Verstappen zijn verhaal.