Gordon te oud voor knappe twintigers

Gordon neemt de zoektocht naar een man erg serieus in zijn nieuwe programma Gordon Gaat Trouwen... Maar met Wie?. Tegen Veronica Magazine zegt de 49-jarige zanger dat hij klaar is met jonge, knappe kerels. De implicatie dat hij zich inmiddels te oud voelt mag duidelijk zijn. "Het moet nu echt over een heel andere boeg."

Gordon zoekt een fijne, stabiele veertiger. "De mensen zullen verbaasd zijn. Ook omdat ze zien dat ik écht op zoek ben, het is niet zomaar een spelletje." Binnenkort gaat hij met vier mannen die aan dit plaatje voldoen, in ondertrouw. "Dat blijkt te kunnen. De wet zegt blijkbaar niets over met meerdere mensen in ondertrouw gaan." Eén dag voor de geplande bruiloft op 22 november in Zuid-Afrika maakt hij bekend met wie hij gaat trouwen. "Ik heb gezegd dat ik, als puntje bij paaltje komt, niet trouw als ik niet echt iets voel."

Maar dat komt waarschijnlijk wel goed. Gordon heeft al meerdere mannen gekust. "Wat denk je?! Ik moet toch weten wat voor vlees ik in de kuip heb?" Ook is er een aantal verliefd op de zanger. "Heel scary vind ik dat. Het is één grote ego-boost. Ik was echt heel blij verrast om te zien hoe mannen over mij denken, en hoe aantrekkelijk ze me vinden."

Psycholoog
Gordon is namelijk een beetje onzeker in de liefde. Hij heeft er in de show zelfs een gesprek over met een psycholoog. "Echt waar, mensen die dit zien, gaan achter hun oren krabben: 'Mijn god, nú valt het kwartje waarom hij zo is!"' De zanger vervolgt: "Als ik in een relatie zit, dan overlaad ik iemand met cadeaus. Zo probeer ik een man bij me te houden. Dat staat allemaal in verband met mijn opvoeding."

Mocht Gordons zoektocht naar een man niet gaan zoals hij had gehoopt, dan doet hij niet meer mee aan een nieuw seizoen. "Dit wordt een eenmalig iets voor mij." Mocht hij wel trouwen, dan hoeven kijkers ook geen vervolgrealityshow te verwachten. "Nee, ik laat zien hoe ik verliefd word en met wie ik trouw en dan is het mooi geweest. Ik ben niet van plan om à la de Kardashians mijn leven op straat te gooien. Aan de andere kant: wie zal 't zeggen?"

Gordon is klaar met jonge knappe twintigers
Gordon te oud voor knappe twintigers (Foto: BuzzE)