Cavani: "Balotelli, kom naar Napoli!"

Als het aan Edinson Cavani ligt, tekent Mario Balotelli bij Napoli. De Uruguayaanse aanvaller is onder de indruk van de kwaliteiten van het enfant terrible.

Terwijl El Matador zelf wordt gelinkt aan een transfer naar Manchester City, geeft hij nu aan dat hij Super Mario graag naar Napels ziet komen. Ook laat hij weten dat Napoli als een familie voor hem is, en dat hij niet van plan is om te vertrekken bij de huidige nummer drie van de Serie A.

"Niemand heeft het recht om zich negatief uit te laten over een speler als Balotelli", vertelt Cavani tegenover de camera's van TG1. "Ook al maken mensen fouten. Ik zou het geweldig vinden om naast hem te spelen. Hij is een kampioen en dat heeft hij laten zien. Hij is een Italiaanse kampioen en hij zou de mensen erg blij maken", aldus Cavani.

Daarnaast lijkt de steraanvaller een einde te maken aan de geruchten rondom zijn persoon. Een vertrek zou aan de orde zijn, maar dat verwijst Cavani naar het rijk der fabelen. "Ik hoop hier nog lang te spelen. Ik heb het naar mijn zin, de stad ademt voetbal. De fans geven ons een ontzettende boost. Napels heeft mij veel gegeven. Mijn teamgenoten zijn als familie voor mij."