Gigi Ravelli ontdekte op set liefde voor geweld

Gigi Ravelli heeft de smaak van geweld flink te pakken gekregen op de set van Zombibi. De 29-jarige GTST-actrice is in haar eerste speelfilm te zien als zombiekiller. "Ze werd wel een beetje agressief op de set", vertelt medespeler Noel Deelen voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik had gewoon niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden om te vechten, want normaliter sla ik niet de hele dag mensen in elkaar", vertelt Gigi. De actrice had de tijd van haar leven. "Ik mocht allemaal figuranten in elkaar trappen, die kwamen dan de volgende dag naar me toe met blauwe plekken."

De medespelers van Gigi probeerden niet bij haar in de beurt te komen. "Gigi, die meid met een wapen, ik zweer het je, ik blijf uit de buurt hoor", vertelt Mimoun Ouled Radi.

"Als we dan niet meer hoefden te spelen, draaide ze gelijk je arm om", beaamt acteur Uriah Arnhem. "Ze liep met shotguns en pistolen te schieten", zegt Sergio Hasselbaink. "Ze had het echt naar haar zin."

Ook regisseurs Martijn Smits en Erwin van den Eshof waren blij verrast met het enthousiasme waarmee Gigi haar rol als stoere zombiekiller speelde. "Het is misschien wel een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen", reflecteert Smits.

Het acteren in een film is de actrice uitstekend bevallen. "Mijn GTST-personage Lorena is zo'n bitchy meisjemeisje en dat vind ik ook heel erg leuk om te doen. Maar film is natuurlijk wel een droom." Zombibi draait vanaf 16 februari in de Nederlandse bioscopen.