Whitmarsh geniet van problemen Red Bull

De problemen tussen Sebastian Vettel en Mark Webber zijn voor Red Bull niet meer te verhullen. De teamgenoten zijn overduidelijk niet de beste vrienden en het voorval rondom de voorvleugel van Webber die overgeplaatst werd naar Vettels bolide werkt daar ook zeer zeker niet aan mee. Teambaas van McLaren Martin Whitmarsh kijkt met een glimlach van oor tot oor toe.

"Als je coureurs helemaal niet samen kunnen werken, is dat een afleiding die je als kiespijn kunt missen", sprak Withmarsh. De teambaas maakte drie jaar terug hetzelfde mee toen Lewis Hamilton en Fernando Alonso het met elkaar aan de stok kregen. "Coureurs zijn enorm competitief, dus als ze vinden dat hun teamgenoot een voorkeursbehandeling krijgt, krijg je onherroepelijk problemen."

"Er is altijd een kans dat het fout gaat als twee coureurs binnen één team voor het kampioenschap strijden", vervolgde hij. "Bij ons gaat het nu gelukkig goed, maar ik zie natuurlijk graag dat het bij de concurrentie anders is. We moeten daar alleen niet op vertrouwen en ons wel op ons eigen team blijven richten."