Collen mag weg bij Feyenoord

Pieter Collen heeft van zijn werkgever Feyenoord te horen gekregen dat hij uit mag kijken naar een nieuwe club. Dit liet zijn zaakwaarnemer, Mohammed Sinouh, vandaag weten. Bert van Marwijk, trainer van de Rotterdammers, heeft namelijk aangegeven andere spelers op die plaats te posteren.

De voorkeur van de oefenmeester ligt bij Dwight Tiendalli en Theo Lucius. Verder zou ook Serginho Greene nog op die positie kunnen spelen. "Het lijkt mij vanzelfsprekend dat Pieter gewoon met de eerste selectie meetraint, hij heeft nog een contract voor één jaar. We kregen pas laat te horen dat er voor hem geen plaats meer was, toen de club Bert van Marwijk had aangesteld. Ik vind dat nogal kort dag", aldus Sinouh. De zaakwaarnemer baalt er namelijk van dat Feyenoord pas zo laat liet weten dat Collen niet meer in de plannen van de club voorkomt.

Tot nu toe is er nog geen enkele club geweest die zich heeft gemeld voor de speler. De laatste jaren waren overigens niet aan Collen besteed. Hij stond voornamelijk aan de zijlijn met allerhande blessures. Sinouh: "Ik hoop niet dat Feyenoord denkt dat ik een wonderdokter ben die een speler die het laatste jaar weinig aan spelen is toegekomen, zo maar even wegzet. Ik was toch al van plan om Peter Bosz te bellen om met hem over deze situatie te praten."