NAC wil snel antwoord Boussaboun

NAC Breda wil voor 1 januari antwoord van Ali Boussaboun op de contractaanbieding die de club heeft gedaan. Daarbij moet de club wel concurreren met geruchten over clubs als Feyenoord die interesse tonen in de aanvaller.

Na een goede eerste seizoenshelft is Boussaboun 'hot' op de transfermarkt. Vooral ook omdat op het eind van het seizoen zijn contract bij NAC afloopt. NAC zou dolgraag het contract verlengen en is daarbij tot het maximum van de club gegaan. Echter lijken ook wat grotere clubs uit binnen- en buitenland interesse te tonen. NAC zet de aanvaller nu onder druk om snel te tekenen.

De club uit Breda biedt Boussaboun een salaris iets boven 200.000 euro per jaar, wat in de hoogste salariscategorie van de club valt, en daar bovenop een onbekend bedrag als tekengeld. Voor dit contract zal hij wel voor 1 januari moeten beslissen. Boussaboun geeft zelf aan er nog niet over uit te zijn wat hij gaat doen. Hij bevestigt de interesse van andere clubs, maar heeft nog niet met een andere club gesproken.