Wordt het Heidfeld of Pizzonia?

Hoewel het team van Williams volgens sommige bronnen bekend heeft gemaakt dat het op 6 januari bekend zal worden wie hun tweede rijder wordt, lijkt het toch dat ze er bij het Engelse team nog niet uit zijn.

Diverse Duitse media beweren dat Nick Heidfeld een contract zou hebben getekend bij het team van Williams voor het seizoen van 2005, toch is het nog niet duidelijk of het de Duitser of Antonio Pizzonia zal gaan worden. Aanvankelijk leek Pizzonia echter de beste papieren in huis te hebben maar doordat Heidfeld tijdens de test zo'n goede indruk maakte zou de Duitser er inderdaad wel eens met het stoeltje vandoor kunnen gaan.

Volgens interne bronnen is het team er op dit moment nog niet uit. Als Heidfeld al een contract op zak zou hebben zou dit contract namelijk nog open laten welke positie Heidfeld volgend jaar zal gaan vervullen. Het kan ook nog zo zijn dat de Duitser gewoon de plaats van Marc Gene op zal gaan vullen als testrijder.

In plaats van de eerder genoemde datum van 6 januari, lijkt het er eerder op dat het team voorlopig beide coureurs nog meer gaat laten testen voordat er een definitieve beslissing gaat vallen. In het algemeen wordt er verwacht dat aankondiging in ieder geval op zich laat wachten tot de tweede presentatie op 31 januari.