Wat moet ik nou kiezen.

De waarheid ligt in het midden. Wat ben ik. Rechts of links. Zeg het maar. Ik ben zeker niet rechts. Tenslotte ben ik voor sociale vangnetten maar wel voor degene die daaraan bijdragen of het echt niet kunnen. Ik ben niet links want ik geloof in je eigen kansen creëren en je eigen verantwoordelijkheid nemen.

Ik hekel me al jaren aan kleine groepen die hun "gelijk" krijgen door hard genoeg te schreeuwen of in de juiste groepen te verkeren. De grootste non issues in de vorm van zwarte piet of het verbranden van (geleverde) autowrakken met oud en nieuw. Misschien niet iedereens cup of thee maar vooruit. Mensen die daarover vallen hebben mijn inziens een gebrek aan echte problemen. En diegene die zich door dat soort dingen beledigd voelen ach. Grow some skin zeggen ze zo mooi in het Engels. Dat hele etnisch profileren van "negers" zoals het de laatste tijd in het nieuws is. Tja tijd om hand in eigen boezem te steken. Ik was vooral vroeger maar nu nog regelmatig de lul aan de Duitse grens. Een Hollander met kale kop en oorbellen in een sportieve auto. Das drugs. Aan de kant en je auto overhoop. Prima bij mij vind je niks. Irritant ja. En ik kan die mensen van de douane geen ongelijk geven. Er is een reden dat ze dit "profiel", zoals ze het vandaag de dag zo mooi aangeven, vaker aanhouden. Ze zullen er bovengemiddeld vinden. En dien tergevolge heb ik er geen moeite mee. 1+1= immers vaak 2. En ik heb dan ook geen discriminatie kaart te trekken als blanke 35 jarige hetero. Ik zie het gewoon als een logisch gevolg van de statistieken. Maar he. Nederlander of Nederlander met immigratie achtergrond blijkt hier in de berichtgeving al een wereld van verschil. Tenslotte moet ik niet zeiken.

Dan het gewraakte kiezen. Voor mensen zoals mij is er een perfecte naam. Helaas is dat in de jaren 30 gekaapt door een mafklapper met een snor. Ik ben namelijk een nationaal socialist. Ik geloof namelijk dat als we onze "eigen" zaken op een rij hebben, we anderen kunnen helpen. Het is een schattig links idee dat we dat nu al kunnen want tenslotte hebben we het erg goed. Ja dat hebben we. En dan komt het volgende. Waarom hebben we dat? Omdat iedere burger, op de paar lamlullen die door de hele omgeving uitgepist werden na, betaalden om het verschrikkelijke feit dat je een halfjaar werkloos was, te overbruggen. En je pensioen was zeker. Oke een crisis kan gebeuren en hakt ook in je pensioen. T's alleen lullig om te zien dat dat bedrag niet opgebracht kan worden onder de noemer vergrijzing. Echter pak de cijfers er eens bij en de ellende komt omhoog. De gewone pensioenen zijn het probleem niet. De grote groep die er wettelijk recht op heeft heeft zijn afdracht niet gedaan. En waar zit die groep? Logisch maar niet minder effectief.

Dan heb je de grote groep mensen die nodig is voor de wegvallende groep vergrijzing. Nou mag je mij eens uitleggen. De automatisering is de grootste banenclaimer allertijden. En het gaat alleen maar door. Maar ja. Dan kom je in luitenant Wilders zn straatje. Als er iets dicht bij mijn idealen komt is hij het wel. Hij is de nationaal socialist zoals de SP het is. Alleen is hij net ff rechtser als zij. Maar het ging om mij. Een van de dingen is uit de EU.... Wat een gelul. ik ben het ermee eens dat de EU ons onevenredig veel geld kost. Ik zie de reden en doel er ook van in. Maar als havo scholier zag ik al dat er geld van "ons" naar hun moest gaan. Niet meer als logisch. Maar in het tempo dat het nu gaat is gewoon te gek.

Ik ben een vervend reizer in de ooststaten maar het is pijnlijk om te zien hoeveel borden er staan met : mede mogelijk gemaakt door de eu. Zie je iets dat netjes is. Gebouw bos of weg. Er staat een bord bij. Tot daar aan toe. Je kan zeggen dat is werkgelegenheid. En dat is ook zo. Feit blijft we betalen dat voordat het zeker is dat het rendabel is. Ik werk op een schip met verschillende nationaliteiten. Een stel Polen, een Slowaak, een Nigeriaanse Spanjaard die in België woont, een Nederlander en 2 geemigreerde Nederlanders waarvan 1 Duitser is. Hoe EU wil je het hebben. Ze werken echter allemaal onder normale Duitse condities. Zij zijn gefilterd uit jarenlange personeelsbureaus en verdienen dus hetzelfde als jij en ik. Ik ken echter ook de vage constructies. En wie moet ik daar op aanspreken. Die gasten zeker niet. Als ik 8 uur rijden van mn huis 2x modaal kan verdienen om mijn gezin het beste te geven zou ik het ook doen. De fout ligt dus bij onze overheid die de regels openlaat. En daar kom je dus bij de meest rechtse partij op Wilders na. De VVD.

Wat hebben die daar aan gedaan? Juist. Werkgever eerst. En mensen worden boos. Links wordt bang. Onderbuik wordt er geroepen. Sorry waarom is dat een slecht iets??? Onderbuik riep pas op die Polen toen de grens open ging. Neee maak je niet druk. Cpb geeft max 40.000. (Alsof t niks is) de praktijk gaf 200.000 buiten de vage constructies. VVD heeft geen belang er wat aan te doen. Links vind t zielig. En dan kom je automatisch bij het hete item van de verkiezing. Immigranten. Ik wil graag oorlogsvluchtelingen opvangen. Ik ben een ww2 buff zoals t heet. Ik weet net ff meer over lijden dan de afgescheepte onderbuikers. Ik ben buiten socialist ook realist. Wij kunnen niet meer dan de levensstandaard aan mensen geven dan het aandeel dat afgedragen is. De bevolking gaat hard groeien. Waar denkt iedereen het geld vandaan te halen. En dan kom je tot t laatste punt. Moslims.

Ach wat heerlijk strooit de media met die 20 geintergreerde die ze vonden. Ik ben echter van de echte wereld wat dit aangaat. Ik ben uit de randstad. Ik ken geen marrokaan die niet op ons neerkijkt. Of het nou gaat uit geloofsovertuiging of uit natuurlijk puber alpha gedrag. Er is een reden dat de mooiste meiden met ze weglopen. Ze hebben macht door nummer. 51% nederlander in 2016 in amsterdam klinkt nog oke. Vergrijzing gaat in die steden werken naar 25%. En dat is opzich niet erg. Nederland heeft meer van dat soort volksverschuivingen meegemaakt. Alleen nog nooit van een cultuur die op ons pist en ons als minderwaardig ziet juist omdat we ze kansen geven. Nou geef mij maar een partij om op te stemmen. Ik weet t niet. Links of rechts. Tis 1 pot nat.