Assassin's Creed: Revelations in de Domtoren

Assassin's Creed Revelations kunnen spelen is tof. Nog toffer is het wanneer je dit mag spelen in de Domtoren in Utrecht. Zoals een echt Assassin moet je natuurlijk onopvallend aanwezig zijn dus was de dresscode zwart. In tegenstelling tot het Brotherhood-event (rood) had iedereen dus zwarte kleren aan. Ik kan me voorstellen dat het er best raar uit moet hebben gezien, 40 mannen en dames in een compleet zwarte outfit, voor de Domtoren alsof er een gothic feest werd gehouden.

Na het nodige zoeken waar de auto geparkeerd kon worden waren we (WesleyB en ik) onderweg naar de Dom. Het was niet moeilijk zoeken want de Assassin's-vlaggen hingen al buiten aan de muur. Na een kwartier in de kou te hebben gestaan was het zover, Assassin's Creed: Revelations, we mochten naar binnen en konden plaats nemen voor een korte toelichting waar niemand minder dan Arie Boomsma het podium opkwam om dit te doen.

 

Na een korte film over "Assassin's Creed: Embers" te hebben gekeken was het zover. Onder het genot van een hapje en een drankje stonden er zes PS3-booths waar Assassin's Creed: Revelations op draaide. Er waren een hoop positieve reacties op het spel en sommige mensen stopten ook op een gegeven moment vanwege het feit dat ze niet te veel van het spel al wilde zien.

  
Assassin's Creed: Revelations. Als er een spel veel verbeteringen heeft toegevoegd dan is dit het wel. Je kunt nog steeds gaan en staan waar je wilt in de game en met de vernieuwde game-elementen gaat dit nog vele malen sneller. Het spel zal dinsdag uitkomen voor de PS3, Xbox360 en pc.