Alex's Adventures Deel 11

Gelukkig was deze week niet zo'n sleur als de vorige. Aangezien het rugbyseizoen voorbij was en we geen trainingen meer hadden, vonden wij het een goed idee om het seizoen goed af te sluiten en hoe doe je dat beter dan lekker te gaan rugbyen op het strand en daarna vrolijk bier te gaan drinken met iedereen. En zo geschiedde dus.
We hadden afgesproken met de coach om te gaan rugbyen op het St. Pete strand en binnen 'no time' was de eerste wedstrijd al onderweg. We speelde met alle regels (dus ook full-contact), wat als gevolg had dat iedereen gelijk goed onder het zand zat, de zwembroeken van het lijf getrokken werden en iedereen onder de lekker scrub striemen van het zand zat. Na 3 wedstrijden vonden we het mooi geweest en zijn we richting de coach z'n huis gegaan om bier te drinken. Ik heb ff snel een biertje naar binnen gegoten want we hadden kaarten voor de soccergame Tampa Bay Mutiny (www.tampabaymutiny.com) met o.a. Carlos Vaderrama (aka de Witte Gullit).
Thomas (Nederlandse gast hier) en ikzelf hadden het briljante idee om snel naar de spelersingang te lopen om Carlos Valderrama te ontmoeten. Carlos, Carlos gilde we als net 2 wijfen en ja hoor, Carlos keek omhoog. Wij wezen snel fanatiek op ons oranje tenue en zeiden snel 'Al the way from Holland, to see you play!' , wat uiteraard niet waar was maar wist hij veel. We kregen de duim omhoog van Carlos en onze dag was gelijk weer helemaal goed. Ff voor de statestieken, Tampa Bay won met 4-2 van de Colorado Rapids (wie?).
Er moest ook eens weer worden uitgegaan en waar kon dat beter dan in Ybor City (the party place). Gezellig gingen we met de hele Nederlandse clan naar club NRG, niet wetend wat er zich daar allemaal zou afspelen. Met de fake I.D. onder de arm gingen we (toen nog) zeker van onze zaak deze Amerikaanse Dance club binnen. Het duurde precies 1 uur voordat we er achter kwamen dat er wel een beetje teveel vrouwen waren. Nu vragen jullie je af, wat is er nou mis aan teveel vrouwen? Normaal gesproken nix, was het niet dat het die avond 'Lesbian Party Night' was (genaamd 'Frisky Friday'). Maar goed, het was toen al half 3 en om 3 uur sluit alles in Ybor (Florida State Law), dus om nou iets anders te gaan vinden om verder te feesten... Goed, na wat vrolijke lesbische dames te hebben ontweken en mezelf te hebben ontdaan van andere mannelijke homo's, werden we om 3 uur gevraagd om naar buiten te gaan, aangezien de tent ging sluiten. Nouja, gevraagd en werd gegild dat we nu naar buiten moesten anders zou we er uitgesmeten worden. Mmh, dacht ik toen en het werd erger doordat een goede vriend van mij zijn biertje niet meer naar buiten mocht nemen omdat dat ook tegen de wet is. Na wat strubbelingen met de barkeeper, kozen wij toch maar voor de rustige aftocht en kwamen we om half 4 weer aan op Eckerd College.
Dat was het wel weer zo'n beetje deze laatste weken. Je merkt al dat alles in het teken van het vertrek naar Nederland staat. Met nog zo'n 4 weken voor de boeg, gaat het vrij hard. Misschien wat ook nog wel leuk is om te vermelden is dat ik nu ook een eigen website heb (gemaakt door Jungleman) en de links vind je hiero

Ok, hopelijk hoor je weer snel van me... Take care

Alex