FOK! siteupdate 1.3.0 - #9: Trackersettings

Vandaag, éénentwintig dagen na de invoering van onze nieuwe site, rollen we update 9 uit, met versienummer 1.3.0

Update Tracker

In deze versie onder is een begin gemaakt aan het aanpasbaar maken van de Update Trackers. De basistrackers zijn nu deels instelbaar. Het gaat hierbij om de Sticky, Laatste Items en Actieve Items trackers. Je kunt rechtsboven bij elk van deze trackers afzonderlijk instellingen openen. Je kunt bepalen hoeveel items elke tracker moet weergeven, en of je daarboven nog van de scrollbalk gebruik wilt maken, of dat je die uit wilt zetten. De instelling is per tracker en per browser en wordt opgeslagen als cookie. Dat is opzettelijk gedaan zodat je voor elke browser afzonderlijk je instellingen kunt wijzigen (bv een andere instelling voor mobiel). Ook betekent het dat je niet hoeft te zijn ingelogd om de instellingen aan te passen. Vergeet niet de wijziging per tracker op te slaan.

 

Settings hoorah!! (klik voor groot)

 

In een latere versie zul je wellicht de trackers nog kunnen verplaatsen en ook het maken van een categorieselectie staat nog op het programma voor een toekomstige update.

Overigens is er nog steeds niet aan de mobiele site gewerkt, maar als je de update tracker nu uitklapt zou je wel in de trackers moeten kunnen scrollen. In de komende week gaan we een begin maken aan de mobiele weergave.

Editen

Bij editen zijn nu de cancel en submitknoppen omgedraaid.

Reageren

Bij het reageren is nu ook de 'splits-quote' knop beschikbaar

Daarnaast zijn er nog enkele tientallen grotere en kleinere bugs geplet. Zo blijft de notifier (die je voorziet van notificaties en dm's) niet langer proberen door te gaan als er zich een fout voor heeft gedaan, heb je nu 1 reactie ipv 1 reacties en kun je het reageerveld weer groter en kleiner slepen in de hoogte.

We horen in de comments uiteraard graag hoe de update bevalt en of je nog suggesties hebt voor verbetering.