Yakuza 6: Song of Life komt op 20 maart naar Europa

SEGA heeft bekendgemaakt dat Yakuza 6: The Song of Life op 20 maart 2018 uitkomt in het westen. De game komt zowel fysiek als digitaal beschikbaar op de PlayStation 4. Het spel komt in Europa beschikbaar voor de winkeladviesprijs van € 59,99.

Dit laatste avontuur is de eerste Yakuza-game die een premium edition krijgt. Na een lange dag babysitten en schedels breken kun je even heerlijk ontspannen in de 'After Hours'-premium edition, die voor een winkeladviesprijs van € 89,99 beschikbaar komt. Deze speciale versie bevat naast de game:

  • Hardcover artbook
  • 2 drankglazen (280 ml) – Deze drankglazen zijn voorzien van Kiryu’s vervaarlijke draken-tattoo
  • 2 ijsstenen – Maak je drankjes koud met deze vlammend gemerkte ijsstenen! De ene heeft een vlammend heat-icoon, de andere het Japanse 'kiwami' heat-icoon
  • 2 viltjes – De Tojo Clan-viltjes met elk verschillende tekeningen op boven- en onderkant
  • De doos – Al deze spullen worden geleverd in een exclusieve opbergdoos

Als drankjes niet zo je ding zijn, kun je ook de limited lanceringseditie van de game pre-orderen of aanschaffen. Deze bevat een hardcover artbook dat tegelijk dienst doet als diskhouder.

In Yakuza 6: The Song of Life ontdekt Kiryu hoe veel mensen precies willen opofferen voor hun familie – of het nu bloedbanden of andere verbintenissen betreft. Hij gaat op onderzoek naar schimmige gebeurtenissen waarbij de mensen zijn betrokken waar hij het meest om geeft. Na drie jaar in de gevangenis, ontdekt een oudere en geharde Kiryu dat zijn surrogaatdochter, Haruka, is verdwenen uit het weeshuis dat hij beschermt. Het spoor leidt hem naar zijn oude wijk in Kamurocho, waar hij ontdekt dat ze is aangereden door een wagen en nu in coma ligt. Daarbij komt het feit dat Haruka nu een zoontje heeft waar hij voor moet zorgen. Met de baby in zijn armen, reist Kiryu naar de havenstad Onomichi, Hiroshima om de waarheid te achterhalen over Haruka, haar zoon, en een sinister geheim dat de yakuza van Hiroshima bewaakt.

Yakuza 6 Premium Edition (Foto: SEGA)

Yakuza 6 Launch Edition (Foto: SEGA)