Lifestyle: EnoRm Energy Drink

De boodschap die EnorM uitdraagt luidt als volgt:

OUR NEW PRODUCT IS ENORM
EnoRm is opgericht door mensen met een visie.
Life's what you make it. Work hard, party hard.
No time to waste. You only live once. EnoRm is meer dan gewoon een produkt. Het is een merk. Alles wat de kwaliteit van het leven verbetert zou een EnoRm produkt kunnen zijn. EnoRm is dé energy drink van dit moment. De smaak is limoen en dus erg toegankelijk voor iedereen. IJskoud komt EnoRm Energy Drink het beste tot zijn recht. Try it, you'll like it, you'll love it. Life is ENORM


Het is overduidelijk dat EnoRm zich richt op de trendy jongeren. De website www.enorm.com wordt begeleid door een dance-versie van Talk Talk's "Life is what you make it" en teksten als "Thank God it's monday", "Stop here if you want to move forward" en "Don't spend time with assholes". Het energiedrankje bevat 150-320 mg/l cafeïne, wat gelijk zou staan aan 2 tot 4 koppen koffie, guarana-extract en vitamine B en C.

EnoRm is via de website te koop voor een prijs van 25 euro voor een tray van 24 blikjes. Ook is EnoRm al gespot in diverse winkels, zoals de supermarkt op Schiphol. Binnenkort brengt EnoRm ook een combinatie van EnoRm met wodka op de markt.