Game Review: Advance Wars 2

Mijn Mening
Ik vond het eerste deel van Advance Wars een geweldig spel. Dit vanwege de manier waarop het spel met de turn based strategie gespeeld wordt. Ik zat dan ook vol smart te wachten op het vervolg van deze game. In het nieuwe deel is helaas maar één nieuwe unit te zien.




Ook op grafisch gebied is er bijna niets veranderd, en zal er voor de mensen die deel één kennen op het eerste gezicht niet veel veranderd zijn. Toch blijkt het tegendeel waar, en zijn er zeker een hoop leuke nieuwe dingen te vinden. De CO's zijn flink onder handen genomen, en er zijn een hoop nieuwe missies bij die je weer kunt voltooien. Advance Wars deel twee is nog steeds zeer verslavend, en heel erg leuk om te spelen. Mensen die dit spel niet kennen, vraag in de gameshop even of je een blik mag werpen om te zien of je echt je geld hier aan uit wilt geven.




De mensen die deel één al kennen, zullen niet teleurgesteld zijn met deze opvolger en hier hun geld absoluut aan uit willen geven. Advance Wars deel 2 krijgt van mij een 8 omdat het spel de goede punten van zijn voorganger heeft meegenomen. De nieuwe missies geven veel speelplezier. Ik vind het alleen heel erg zonde wat betreft het ontbreken van de nieuwe units. Al met al een zeer leuke en verslavende game.


Advance Wars 2
PluspuntenMinpunten
  • Nieuwe missies
  • Met meerdere spelers op 1 gameboy spelen
  • Zeer verslavend
  • 1 nieuwe unit erbij
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore8



    Klik hier om over deze game in het forum te praten