Gadget Review: The PowerBall

Ik ben Angel en ik heb een Powerball verslaving


Enkele maanden geleden kreeg ik voor het eerst zo'n bal in mijn handen. Mijn god, wat moet ik hiermee? Is dit nou 'dat ding' waarmee ik mijn armen zou moeten kunnen trainen? Helaas bleek 'het ding' geen origineel en kreeg het dus ook met moeite aan de praat. Tot een aantal weken later de PowerBall op mijn bureau lag. Sceptisch als ik inmiddels was, zag ik geen heil meer in dit apparaat. Toch pakte ik het nog een keertje op en zowaar... het werkte!

Inmiddels heb ik 'het ding', de PowerBall dus, wel meerdere malen per dag in mijn hand en voel ik konstant de druk om mijn eigen record te verbeteren. Jawel, ik ben verslaafd! Nu na enkele weken gebruik merk ik duidelijk dat mijn rechterarm sterker en soepeler is en ik de PowerBall ook met gemak flink wat toeren kan laten draaien. Met inmiddels een persoonlijk record van meer dan 11.000, wat overigens vrij hoog schijnt te zijn voor een dame, voel ik dat de grijpkracht in mijn hand versterkt is en ik minder moeite heb om de PowerBall in bedwang te houden. En ik heb nu niet bepaald de bouw van een bouwvakker... Kortom, je hoeft geen topsporter te zijn om met de Powerball aan de slag te gaan. De PowerBall is leuk voor iedereen!

Ik adviseer je wel een PowerBall met teller aan te schaffen. Puur omdat dit het plezier in het 'spelen' met de PowerBall verhoogt doordat er een 'doel', een competitie-element, in zit met een teller. Nadeel van de teller vind ik wel het 'clear' knopje. Al meerdere malen heb ik perongeluk mijn record gewist en dan baal je echt verschrikkelijk. Verder niets dan lof over de PowerBall. Ga er mee aan de slag en je zult zelf merken dat het verslavend werkt. En mail me maar als je mijn record verbreekt...

Voor meer informatie kijk op de website van Mill Products

Enkele Powerball topics op het forum:
Wat is jouw hoogste score met een powerball?
Biceps trainen met Powerball
Powerball