Frasier keert terug op televisie

De wereldberoemde televisieserie Frasier keert definitief terug. Dat maakte The Hollywood Reporter vandaag bekend.

Kelsey Grammer zal opnieuw in de huid kruipen van Dr. Frasier Crane. Het is een van de grote namen die onthuld werd tijdens de lancering van het streamingplatform Paramount+ (voorheen CBS All Access).

"Ik heb meer dan 20 jaar het genoegen gehad om op het Paramount-terrein rond te lopen en daar shows te mogen produceren of er zelf in te spelen. Het doet me dan ook deugd om Paramount te feliciteren met hun intrede in de wereld van streaming. Ik ben zeer enthousiast over wat er te wachten staat voor Dr. Frasier Crane", laat Grammer in een verklaring weten.

Frasier werd uitgezonden van 1993 tot 2004 en wordt nog steeds beschouwd als een van de beste comedyseries aller tijden. De show won 37 Emmy Awards en vele andere belangrijke televisieprijzen.

Een revival was al jaren in de maak, maar leek niet een juiste plek te kunnen vinden in het televisielandschap. Grammer zal zelf optreden als uitvoerend producent en Chris Harris en Joe Cristalli zullen verantwoordelijk zijn voor het scenario. Zij runnen samen al jaren een Twitter-account waarop ze mogelijk verhaallijnen en grappige teksten pitchen voor een terugkomst van de show. 

Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.