Nieuwe trailer voor Zack Snyder's Justice League

Met nog iets meer dan een maand te gaan voor Amerikaanse HBO Max-abonnees tot Zack Snyders versie van Justice League verschijnt is er vandaag een nieuwe trailer verschenen.

Snyder zelf telde al de hele week af naar vandaag, zo enthousiast is hij over zijn werk en de trailer die zijn film moet promoten. De vorige trailer verscheen in augustus, terwijl er nog volop aan de film werd gewerkt. Die trailer toonde toen beelden, zowel bekende, verbeterde als nieuwe, uit de film op muziek van Leonard Cohen.

Zack Snyder's Justice League, de 'Snyder cut' van Justice League, gaat naar verluidt een uur of vier duren. Er waren ideeën om het, aangezien het toch op een streamingdienst verschijnt, uit te brengen als een miniserie van vier uur, maar op dat idee zijn Snyder c.s. later teruggekomen. De film bevat, naast de twee uur die de film langer duurt dan Joss Whedons versie uit 2017, nog meer aanvullend materiaal; Snyder heeft aangegeven 'geen enkel frame' te gebruiken van het materiaal dat Whedon opnam in Snyders afwezigheid, wat betekent dat ook van de oorspronkelijke twee uur veel materiaal zal zijn vervangen door nieuwe beelden.

De film zal in de VS te zien zijn op HBO Max. Die streamingdienst is internationaal niet beschikbaar, maar abonneezender HBO wel. In Europa zullen diverse HBO-stations de film ook beschikbaar maken voor hun kijkers. In Nederland is de lokale HBO-zender jaren geleden ter ziele gegaan en zijn de series en films onder licentie gekomen van het Ziggo Movies & Series-pakket. Niet bekend is of om die reden ook Ziggo straks de film zal kunnen aanbieden. Van het idee om de film internationaal in bioscopen te laten draaien is niets meer bekend gemaakt, maar dat is dankzij de nog voortdurende pandemie misschien ook een gepasseerd station.

Zack Snyder's Justice League verschijnt op 18 maart.