De eerste beelden uit de Justice League Snyder Cut openen met Darkseid

Aangezien de Snyder Cut van het oorspronkelijk in 2017 verschenen Justice League twee keer zo lang duurt als de theaterversie is er veel materiaal dat we nog niet gezien hebben. Dat materiaal is gebruikt in de eerste teaser trailer voor Zack Snyders versie van wat oorspronkelijk zijn film was.

Zoals eerder al bekend werd is Zack Snyder bezig zijn versie van Justice League af te maken om op HBO Max te vertonen, de streamingdienst die eerder dit jaar in de VS van start ging. Tijdens het online evenement DC FanDome was er een panel over de film waarin werd bevestigd dat de film inderdaad vier uur duurt en om die reden wordt aangeboden als een miniserie van vier afleveringen. Buiten de VS bestaat bovendien de kans dat de film als een enkele uitgave in bijvoorbeeld bioscopen komt; hier wordt nog over nagedacht.

De trailer die tijdens het panel werd vrijgegeven (en gisteren van tevoren al even uitlekte) toont bijna alleen beelden die we nog niet eerder hebben gezien, en veel van die beelden sluiten aan op momenten die in de eerste trailers voor de film, in 2017, getoond werden maar uiteindelijk niet in de film terecht kwamen, zoals het ongeluk van Victor Stone (Cyborg) of een scène waarin Barry Allen (The Flash) het leven redt van Iris West. Ook heeft de schurk van de film, Steppenwolf een beter uitgewerkt ontwerp gekregen en krijgt de Knightmare-scène uit Batman v Superman: Dawn of Justice een vervolg met een beeld van opperschurk Darkseid.

Zack Snyders Justice League verschijnt volgend jaar op HBO Max, maar het is nog niet bekend wat de exacte datum is. Ook is nog niet bekend wat voor ons de opties zullen zijn om de film, of miniserie, te bekijken, maar de tijd zal het leren.