Dit zijn de (nieuwe) leden van The Suicide Squad

David Ayers Suicide Squad was in 2016 geen onverdeeld succes; onder critici en fans waren de reacties gemengd. Maar er ligt voldoende potentie in het idee van een groep kleurrijke criminelen die worden ingezet om de held uit te hangen, en als iemand dat goed kan vertellen is het wel Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. 

In een panel voor DC FanDome (waar ook de eerdere trailers voor Wonder Woman 1984, Justice League en The Batman vanaan komen) werd de nieuwe cast voorgesteld en een featurette vertoond waarin we de eerste beelden uit de film zien. De cast is flink groter; naast enkele terugkerende castleden (zoals Margot Robbie als Harley Quinn, Viola Davis als Amanda Waller, Joel Kinnaman als Rick Flag) zijn er ook nieuwe leden van Task Force X. Hoewel alle castleden al maanden geleden bekend zijn gemaakt worden ze in deze video met hun personages allemaal nog eens aan je voorgesteld.

Verwacht een hoop lol in deze film, want de toon zal een stuk lichter zijn dan in Ayers voorganger. In deze featurette wordt nog eens extra benadrukt dat The Suicide Squad probeert om daadwerkelijk wat nieuws te laten zien.

The Suicide Squad, met eh, al die namen die je hierboven in de video zag, verschijnt volgend jaar augustus.