Gearbox onthult twee nieuwe Borderlands 3 skill-trees

Vandaag heeft het Borderlands Creator Team de nieuwe Skill Trees voor Vault Hunters Amara en FL4K onthuld voor de nieuwe Season Pass 2 voor Borderlands 3.

Iedere Skill Tree biedt een nieuwe Action Skill en nieuwe passive abilities die je kunt combineren met bestaande vaardigheden om nieuwe manieren te creëren om iedere bonafide badass te spelen.

Amara's nieuwe Phaseflare Action Skill roept een gigantische, bestuurbare orb van elemental destruction waarmee ze het haar tegenstanders bloederig lastig weet te maken. Ondertussen laat haar Enlightened Force Skill Tree haar vijanden bevriezen met behulp van Cryo elemental effects, waarmee ze haar toolkit met natuurlijke elementen compleet maakt. De passive abilities in de Enlightened Force tree helpen haar elemental damage te maximaliseren en vijanden te vertragen, zodat ze de hoop wel kunnen opgeven dat ze haar Phaseflare weten te ontlopen.

FL4K krijgt crowd control met zijn nieuwe Gravity Snare Action Skill. Deze langdurige skill gooit af en toe vijanden die in de buurt staan de lucht in en onderbreekt hun aanvallen voordat ze op de grond worden geworpen. De passive abilities in de Trapper Skill Tree geven FL4K en zijn companion enorme overlevingskansen via schildbonussen, evenals extra schade door verhoogde critical hit effects.

Donderdag 22 oktober om 18:00 worden de skilltrees van Moze en Zane onthuld. De vorige uitzending is hioeronder terug te kijken.