FOK! Wat een weer: meer van hetzelfde

In verband met geen inspiratie en geen zin om mijn hersens te laten kraken, even een KNMI bewerkt.  Dit is mijn beloofde Hogedrukslaap.  

Ooit moet er wel weer eens interessant weer komen mag ik hopen.  

Volop zon en droog. Het wordt niet meer zo warm als de afgelopen dagen, de maximumtemperatuur varieert van 18°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is overwegend matig, in de loop van de dag aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag is het helder. De noordoostenwind is matig, in het zuidwestelijk kustgebied vrij krachtig. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C lokaal in het noordoosten tot 10°C aan de kust.

Ook vrijdag is het zonnig en blijft het droog. De wind blijft matig en draait geleidelijk naar oost. De maxima lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Foto uit Doesburg (Foto: Charged)
Dit soort blauwe luchten gaan we nog vaker zien komende dagen. (Foto:Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.