Veronica Inside gaat door, met Gijp, Derksen en Genee

Er lijkt een einde gekomen aan de soap rond Veronica Inside. Lange tijd leek het erop dat de veel besproken racisme-uitzending het einde van VI met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee had ingeluid, maar John de Mol heeft de heren toch weer bij elkaar gebracht.

De gesprekken met De Mol erbij vormen voldoende basis om VI in zijn bekende vorm met Derksen, Van der Gijp en Genee weer terug te brengen op de buis. Ook zullen de heren gewoon de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn voor hun rekening nemen, zo heeft Talpa laten weten.

"Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn", aldus De Mol, zo lezen we op Telegraaf.nl.

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen zal in ieder geval op veel nieuwsgierige kijkers kunnen rekenen.