FOK! Wat een weer: Morgen bewolkt met regen

Vandaag trekken er velden sluierbewolking over, waar de zon op de meeste plaatsen goed doorheen schijnt. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in het noordoosten en in Zuid-Limburg is er een kleine kans op een onweersbui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C langs de kust tot 26°C langs de oostgrens. In de ochtend staat er in het midden en zuiden een zwakke tot matige westelijke wind, in het noorden komt de wind uit uiteenlopende richtingen. In de middag wordt de wind overal noordwestelijk en wordt matig. Langs de kust wordt de wind noordelijk en matig tot vrij krachtig, in de avond in het Waddengebied mogelijk krachtig.

Komende nacht raakt het van het westen uit bewolkt en tegen de ochtend valt in het westen en noordwesten wat regen. De minima liggen rond 12°C. De wind is noordwestelijk, zwak tot matig, aan de kust eerst nog (vrij) krachtig.

Morgen overdag is het meestal bewolkt met met name in de middag af en toe regen of een bui. De middagtemperatuur loop uiteen van 14°C in het Waddengebied tot 18°C langs de oostgrens. De noordwestenwind is overwegend matig.(Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

PurmerZOn (Foto: spylacopa_68)
Een mooie zomeravond in Purmerend. (Foto: Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.