Pauw stopt met Pauw

Na Eva Jinek stopt ook Jeroen Pauw met zijn talkshow op NPO1. Dat maakte hij vanmorgen bekend op Instagram. De komende twee weken is hij nog te zien, maar daarna valt het doek zo schrijft hij. 

Hij wil in 2020 andere dingen gaan doen, met of zonder tafel, maar niet in een studio. In zijn bericht bedankt hij zijn kijkers en hoopt dat ze dat ook zullen blijven doen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#afscheid #pauw de komende twee weken blijft het doek van de tafel maar daarna valt het echt. Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio.. andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week’. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven. Maar dit alles zou niet bestaan als er niet naar gekeken werd. Dus dank allen die keken en kijken en hopelijk blijven jullie dat nog ff doen 😊

Een bericht gedeeld door Jeroen Pauw (@pauwjeroen) op9 Dec 2019 om 4:22 (PST)