NFL: Drie touchdowns in 23 seconden bij veegpartij Steelers - Panthers

Aan het begin van het seizoen in de NFL was er nogal wat gedoe rondom de Pittburgh Steelers en sterspeler Le'Veon Bell, maar het gaat eigenlijk best aardig met een record van 5-2-1 na acht wedstrijden. Tijdens Thursday Night Football wachtte duel negen, waarin de Steelers bezoek kregen van de Carolina Panthers (6-2).

Dat duel begon uitermate spectaculair: na 4,5 minuut bereikte Panthers-quarterback Cam Newton running back Christian McCaffrey voor de eerste touchdown. Enkele tellen later, bij de allereerste play van de wedstrijd voor de Steelers, gooide quarterback Ben Roethlisberger de bal fraai naar JuJu Smith-Schuster en de jonge wide receiver maakte er een 75-yard touchdown van.

Daar bleef het niet bij, want linebacker Vince Williams onderschepte bij de eerstvolgende Panthers-play al een pass en bracht de bal gelijk de endzone in voor een 'pick six': 14-7 Steelers en drie touchdowns in een tijdsbestek van 23 seconden zuivere speeltijd.

Van spanning was vanaf dat moment eigenlijk ook geen sprake meer. McCaffrey wist nog twee touchdowns te scoren, maar tussendoor kregen de Panthers de ene na de andere touchdown van de Steelers om de oren. De thuisploeg, waar Roethlisberger 22 van zijn 25 passes aan zag komen (328 yards), won het eenzijdige duel met 52-21.

Steelers - Panthers (Bron: YouTube)