LEGO Star Wars laat Han, Luke en Leia in de kou staan

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag een nieuwe vignette van LEGO Star Wars: The Force Awakens vrij met content in volledige LEGO-stijl met de herkenbare LEGO humor. Iedereen die de Deluxe Edition pre-ordert krijgt vroege toegang tot The Empire Strikes Back Personagepakket, op 28 juni. 

In de video zien we Luke Skywalker, Han Solo en Princess Leia gekleed voor het koude weer, de cybernetische Lobot en de Ugnaughts van Cloud City en de premiejagers Bossk, Dengar en Boba Fett.

Spelers beleven de actie van de blockbuster opnieuw op de leuke, humoristische manier die we van LEGo gewend zijn. De videogame bevat alle verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens. De game bevat ook exclusieve speelbare content die bestaande en nieuwe fans meeneemt op avonturen die zich afspelen in aanloop naar Star Wars: The Force Awakens, en geeft extra inzicht in de film en zijn personages.

LEGO Star Wars: The Force Awakens verschijnt op 28 juni 2016 voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en pc.